Näsan

Tänkte jag skulle presentera en god vän. Min glasögonnäsa! Ett av de alster jag knåpade ihop när jag gick keramikkursen på medborgarskolan. Har använt mig av någon mörk stengodslera och genomskinlig lasyr. Älskar den! 
 
 
 
 
 
Det finns tuusentals av dessa glasögonnäsor, så tro inte att jag har kommit på idén själv, icke. Jag har apat någon annan, men gjort en alldeles egen potatisnäsa.
 

Torsdagstema - Blommor

Några kreativa själar har slagit sig samman och kör torsdagstema. De turas om att välja tema och denna torsdag är det Smäm som har valt temat "blommor". Man får tolka temat hur man vill. Skapa fritt i det som ligger närmast till hands.
 
Jag hakar på med mitt bidrag som blev två nätta armband. Själva "blomstjälkarna" har jag gjort av fjädrar och resten får ni gissa er till ;) 
 
Kul det här! Tror jag hakar på nästa torsdag också!
 
 
 
 
 
 
 
Inte lönt att behålla allt själv. Detta armband på bilden ovan är till salu för den intresserade. 160 kr. Skicka ett mail till sandra.em.karlsson@hotmail.com. Först till kvarn. Tjoho! (Det andra armbandet behåller ja själv sörrni)
Själva hänget mäter ~1,5 cm i diameter 
 

Örhängen av mini-mosaik

 
Handgjorda örhängen av små mosaikplattor. Stl: 1 x 1 cm. 80 kr paret. Vill du köpa, lämna mig en kommentar eller maila mig på sandra.em.karlsson@hotmail.com. Fraktfritt inom sverige. Obs, finns endast en av varje färg, så först till kvarn gäller. 
 
 
 
Här är alla färgbeskrivningar
 
 
 
Tar ej nybeställningar på dessa örhängen. Hann någon annan före, håll utkik, kanske dyker de upp igen längre fram.