Porträttet - Linn Ahlborg

Ännu ett litet porträtt i moleskineblocket. Undrar vad jag ska göra när blocket är fullt?! Låta dem vara kvar? Riva ut och göra kollage? Hmmm... 
Fyndade ett gäng Flexmarkers i diverse udda färger. Rosa, blå, lila och gula nyanser, samt någon knallröd och turkos. Färger som är perfekta att mixa till en bra hudton. Gillar tippen på tuschen bättre på flexmarkers än promarkers som jag tidigare använt. 

Föreställande Linn Ahlborg. ~A6. Flexmarkers, fineliners och poscapen. 
(null)

(null)

Lite roliga nyheter. Är numera registrerad för FA-skatt. Mer info om priser, vilka alster som finns att köpa kommer. Tillsvidare får ni hålla utkik på mitt instagramkonto @sandraprecenthart där jag lägger upp det mesta som skapas. 
Det går också bra att maila din förfrågan till: sandraprecenthart@gmail.com. 

En fråga som ofta dyker upp är; tar du beställningar på porträtt? Svaret är, ja! På barn, vuxna, husdjur och din bil eller annat om så skulle önskas. 
Så välkommen! 


Ny tavla

Ni som följer mig på instagram har redan sett en del av denna under processens gång. Det är svårt att bestämma sig för när en tavla känns klar, det går att måla i evigheter och hur jag än gör så hittar jag något som jag vill lägga till eller ta bort. Men nu känns denna ändå färdig. Har ni förslag på vad den ska heta? 

Canvas 70x 100 cm. Mest acryl men också kol och diverse olika pennor. Det som är gult på fotot är målat med guldig färg. Vilket blir en härlig effekt mot allt det grå. Och kollar ni noga har det smygit sig in lite blå.
(null)


Porträttet - Veronica Maggio

Fortsätter med små porträtt i mitt lilla moleskineblock. Denna gång blev det Veronica Maggio eftersom jag lyssnat en hel del på henne sista tiden. Valde en bild på henne som var ganska ljus, men råkade överarbeta den med fineliners så den blev lite... mörk och deppig.. Jaja. Sånt som händer. 
Mycket akvarell och mycket fineliners! 
Enjoy! 
(null)