Ointressant ofärdigt

Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterade bloggen. Grejjar dels med ett porträtt som jag inte kommer visa här, dels med ull som är i sådant ofärdigt stadie att det inte blir intressant att visa. Har fått hem material till att göra fler av ullörhängena som jag visat i tidigare inlägg så det är på gång oxå. 

Äsch ni kan få se det ointressanta ofärdiga pysslet jag grejjar med. Det ska bli ett bokfodral är det tänkt. 

Porträttet - Karins Konstgrepp

Nytt porträtt i mitt lilla moleskinblock. Denna gång blev det ännu en bloggerska jag följer, nämligen Karins Konstgrepp  . Till detta har jag använt mig mest av diverse färgpennor och promarkers. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Örhängen av Ull och metall

Igår testade jag en idé jag har klurat på länge. Hur man kan få till ett par örhängen i ull och samtidigt modernisera det hela lite. Blev en variant av mjukt vs hårt. Metall och ull helt enkelt :). Rätt så nöjd med resultatet och jag har testkört dessa under dagen. Ännu håller de! Kanske dyker upp fler här framöver, vi får väl se! 
---------------------------------------
Yesterday I tested an idea I´ve been thinkin about for a while. How do I get a pair of earrings made of wool but still modernize them a bit. Turned out a variant of soft vs. hard. Simply metal and wool  :). Quite happy with the result and I have been testing them during the day. Yet thet hold! Maybe I´ll make new ones, we'll see!